Как да изберете идеалния push-up сутиен?

Как да изберете идеалния push-up сутиен?

Съдържание:

 1. А знаете ли, че…?
 2. С какво се отличават?
 3. Какви видове има?
 4. Как да изберете правилния размер?
 5. Как да направите правилния избор?
 6. А Вие, направихте ли своя избор?

Готови ли сте да подчертаете Вашата красота и женственост? А знаете ли, че push-up сутиените са незаменима част от гардероба на всяка жена?

Независимо какви са формата и размерът на бюста Ви, този модел подчертава перфектно Вашите извивки. Специално създаден не само да увеличи обема и да поддържа формата, а и да Ви вдъхне самоувереност. Много повече от аксесоар – той е ключът към създаването на стилна визия, която винаги ще работи за Вас.

Търсите своето ново вдъхновение? В тази статия ние, от Бельоонлайн, ще Ви помогнем да откриете Вашия сутиен, с който ще допълните своето самочувствие.

Как да изберете идеалния push-up сутиен?

А знаете ли, че…?

Несъмнено push-up сутиените са не само най-известните, но и най-предпочитаните модели сред дамите. Въпреки това, те не са били винаги достъпни за жените. Може да се каже, че са съвременно решение за подчертаване на силуета и линията.

Интересен факт – първите сутиени с подплънки са проектирани за първи път през 1947 година от Фредерик Мелингер. Като моден дизайнер и иноватор, той имал усет към красотата и изяществото. Малко след края на Втората световна война, все повече жени искали да променят извивките на бюста си и цялостния си външен вид.

Вдъхновен от техните желания, Милингер създал сутиен, който да им даде възможност да го постигнат. Първите подплънки не били толкова прецизно изработени и добавяли единствено повече обем. Това била и първата стъпка за превръщането им по-късно в прототип на push-up моделите.

По-късно, през 1964 година канадската компания Canadelle представят своя нов дизайн – Wonderbra, проектиран от Louise Poirier. Това са първите push-up, които достигат до световната аудитория и са представени като най-добрите приятели на жените.

Как да изберете идеалния push-up сутиен?

С какво се отличават?

За разлика от обикновените подплънки, тези сутиени са оформени, за да повдигнат гърдите Ви и да ги приближат деликатно една до друга. Това не само създава желаното деколте, а и създава илюзията, че са по-големи. Освен това, осигуряват нужната подкрепа, без да ограничават движенията или да Ви създават неудобство.

Ако изберете правилния модел, това повдигане е толкова естествено и деликатно, че ще постигнете перфектния баланс във визията си. Ние – от Бельоонлайн, Ви ги препоръчваме, защото са:

Наистина удобни

Всички продукти, които ще откриете в нашия онлайн магазин са изработени от висококачествени материали, които са нежни към кожата. Те минимизират движението на гърдите и намаляват триенето. Това ще Ви помогне да се отпуснете и да се насладите на всеки миг пълноценно, без да се притеснявате дали гърдите Ви ще бъдат добре поддържани, ако се движите по-интензивно.

Формата на чашките следва естествената форма на бюста, така че ще се чувствате много комфортно във всяка ситуация. Обърнете внимание, че трябва да подберете правилния номер, за да не се впива материята в кожата или талията Ви.

Истинската формула за увереност

Ако искате да увеличите визуално номера си БЕЗ скъпоструващи процедури, сутиените push-up ще се превърнат в най-добрият Ви приятел. Независимо какво носите и какви са плановете, с тях ще се чувствате още по-секси и женствено. Уникално усещане, което наистина си струва инвестицията!

Подходящи за всяко облекло

Нямате нужда от извинение, за да носите тези сутиени, но понякога те са правилният отговор, който допълва тоалета или повода.

Независимо дали става дума за горнище с дълбоко изрязване, тясна рокля или просто блуза, винаги е добре да сте с едни гърди напред! Разбира се, няма правила как да ги носите, но възможностите са толкова много. От обикновена вечер с най-добрите приятелки до очаквано повишение или сватба.

Как да изберете идеалния push-up сутиен?

Какви видове има?

Всеки сутиен push-up предлага различни нива на повдигане, които варират от леко до силно повдигане. Моделите с най-лекото са идеални за естествено увеличаване на бюста, като придават дискретен и елегантен вид, пасващ за ежедневна употреба. Умерените добавят малко повече обем и са чудесни за специални случаи, като същевременно остават удобни при продължително носене.

Силно повдигащите са предназначени за драматичен ефект, като създават впечатляващо деколте, привличащо винаги вниманието. Перфектни за вечерни излизания или специални събития, когато искате да изглеждате впечатляващо.

Освен степента на повдигане, подплънките имат и разнообразие от конструкции. Например – да са направени от гел или с въздушни вложки, които добавят допълнителен комфорт.

Съществуват и множество дизайни, който Ви осигуряват допълнително удобство като:

 • Класически – предназначен за ежедневна употреба, предлага от леко до умерено повдигане.
 • Дантелен – идеален за специални поводи, предлага елегантност и сексапил.
 • Безшевен – перфектен за носене под тесни дрехи, не оставя следи и линии.

Как да изберете идеалния push-up сутиен?

Как да изберете правилния размер?

Вашите сутиени не просто трябва да обхващат гърдите Ви, но и да Ви осигуряват нужния комфорт през целия ден. Това означава, че не трябва да са прекалено отпуснати или тесни, впиващи се в плътта Ви. Той трябва да прилепва плътно, без да притиска или причинява дискомфорт. Чашките трябва да го обхващат напълно, без да оставят празнини или да стягат.

Дори и най-малка грешка при избора може да доведе до лошо оформяне на силуета, причиняване на дразнене по кожата и болки в гърдите. За да не допускате това да се случи, измерете:

 • Под бюста – с помощта на мека измервателна лента определете обиколката точно под гърдите.
 • Бюста – вземете мярка на най-широката част на гърдите си, като държите лентата хоризонтално.

След като имате тези стойности, използвайте таблиците с размери в нашия онлайн магазин, предоставени от различни марки. Това ще Ви помогне да определите точния си размер.

Как да направите правилния избор?

Качеството е основен фактор за комфорта на всеки сутиен push-up. Препоръчваме Ви да се насочите към някои от най-добрите материи като:

 • Памук – естествен и дишащ, осигуряващ удобство през целия ден.
 • Микрофибър – лек и мек и не дразни кожата.
 • Еластан – добавя еластичност и гарантира добро прилепване.

Изберете сутиен, който е приятен на допир и не предизвиква раздразнение. Не забравяйте, че това как ще се чувствате в ежедневието си е от значение. Затова не пренебрегвайте комфорта, особено когато планирате да бъдете в движение през целия ден.

Добра идея е да имате няколко различни дизайна, които да носите в зависимост от повода. Например – класически за работа, дантелен за романтични вечери и безшевен за фитнес или спорт. Разнообразието ще Ви помогне да се чувствате удобно във всяка ситуация.

Възможностите за подбор на цветове и модели са почти неограничени. Класическите нюанси като черно, бяло и телесен са удачни за всеки ден и се комбинират лесно с различни тоалети. Ярките и интересните добавят настроение и Ви карат да се чувствате специални.

Как да изберете идеалния push-up сутиен?

А Вие, направихте ли своя избор?

Поръчайте своите нови сутиени от нашия онлайн магазин още ДНЕС и се насладете на качеството, което заслужавате!

Оценете тази публикация