Как да изберете сутиен за сватбения си ден?

Как да изберете сутиен за сватбения си ден?

Сватбата – най-вълнуващият и специален момент в живота на всяка жена. Ако и Вие планувате да изживеете този миг, не забравяйте, че бельото е важна част от Вашата визия. Правилният сутиен ще Ви осигури ненадминат комфорт и ще подчертае красотата на извивките Ви.

Затова много дизайнери съветват да не се фокусирате изцяло на сватбената рокля, а да я съчетаете с правилния модел сутиен.

Искате да създадете хармонична и запомняща се визия? В тази статия ние, от Belioonline.bg, ще Ви помогнем да направите правилния избор.

Определете какви са нуждите Ви

Как да изберете сутиен за сватбения си ден?

Разбира се, първата стъпка е да помислите за мечтаната визия и да изберете рокля, която ще подчертае красотата Ви. Ако вече сте го направили, е време да помислите за бельото. Препоръчваме да се насочите към модели, които да съответстват на деколтето, гърба и извивките на тялото.

Обърнете внимание на детайли като открит гръб и липса на презрамки. Изберете сутиен, който е подходящ за скрито носене и ще Ви осигури нужния комфорт. Тук формата на деколтето и особеностите на сватбената рокля са много важни. Трябва да са правилно съчетани, за да се уверите, че всичко ще бъде перфектно за Вашия специален ден.

Комфортът също е важен критерий за избора Ви на артикули. През целия ден ще бъдете в движение и заобиколени от любимите си хора. Освен това, вероятно няма да имате време да смените тоалета си. Затова ще искате да се насладите максимално на тези мигове, а не да мислите къде да се скриете, за да оправите бельото си.

Затова много дизайнери съветват никога да не правите компромиси с неговия размер и качество!

Имайте предвид, че понякога личните предпочитания не пасват на естетиката, към която сте се насочили. Например широките презрамки са практични и удобни, но на някои видове корсети биха стояли неестествено. В този случай по-тънки и елегантни презрамки биха добавили много очарование към Вашия стил.

Как да откриете правилния модел?

Как да изберете сутиен за сватбения си ден?

Важна част от подготовката е да разгледате различните възможности. В нашия онлайн магазин ще откриете разнообразни сутиени, които се отличават по своя дизайн.

Предлагаме Ви да обърнете внимание на този вид модели:

  • Push-up – идеален за дами, които искат да подчертаят бюста си. Той повдига и сближава гърдите, като създава по-пълен и оформен вид. Подходящ е за рокли с дълбоко деколте или тесни горни части.
  • Сутиен без подплънки – за жени, които предпочитат по-естествен вид и комфорт. Обикновено са по-леки и осигуряват добра подкрепа, без да добавят обем. Те са за естествени тъкани и леки летни платове.
  • Super push-up – прекрасен за тези, които искат максимално да акцентират деколтето си, особено за рокли с много дълбоко или широко.
  • Бриджитка – обхваща част от корема и гърдите, очертавайки фигурата. Тя е за прилепнали и стегнати тоалети, тъй като изглажда неравностите и осигурява гладка повърхност.
  • Сутиен без презрамки – незаменим избор за рокли с открити рамене, без презрамки или с паднал ръкав. Такъв модел осигурява необходимата опора и устойчивост.

Как да определите размера?

Как да изберете сутиен за сватбения си ден?
За да гарантирате максимален комфорт и идеално прилягане, откриването на точния размер на сутиен е критично. Започнете с измерването на обиколката под бюста, където лентата обикновено лежи.

Поставете мерителната линия плътно и се уверете, че е паралелна на земята. За да определите обхвата на чашката, измерете обема на гърдите в най-широката им част, обикновено върху зърната, и намерете разликата между тези две стойности.

Изправете се пред огледалото и използвайте тънко неподплатено бельо за точни резултати. Премерването трябва да се извърши в отпуснато състояние, без да стягате метъра излишно. Запишете получените числа и ги сравнете с таблиците за размери, предоставени от производителите.

Ако Вашите мерки са между две големини, препоръчително е да пробвате и двата, за да прецените кой осигурява по-добър комфорт.

На какво друго да обърнете внимание?

Комфортът и формата са основни приоритети при избора на сутиен, особено за дълги и значими събития като сватбата. Ако искате да се чувствате удобно през целия ден, се съобразете с:

Вида на материята

Изберете бельо от меки и дишащи материали като памук или микрофибър, които осигуряват прохлада и не дразнят кожата. Еластичните платове като ликра или еластан са предпочитани за тяхната гъвкавост и способността да поддържат формата при продължително носене.

Избягвайте модели с тежки декорации или груби шевове, тъй като те може да причинят раздразнение и дискомфорт.

Как да изберете сутиен за сватбения си ден?

Правилния размер

В сватбения ден, когато ще прекарате часове накрак, танцувайки и социализирайки, е важно той да е удобен и да не ограничава движенията Ви.

Неподходящият размер може да причини болка или раздразнение, а в някои случаи дори да затрудни дишането. Подходящият сутиен ще поддържа гърдите Ви перфектно, позволявайки Ви да се насладите на този специален ден без дискомфорт или напрежение.

А Вие избрахте ли вече сутиен за Вашата сватба?

За повече информация и професионални съвети относно избора, посетете нашия онлайн магазин. Там ще намерите голямо разнообразие от продукти.

Оценете тази публикация