От какъв сутиен се нуждаете през есента?

От какъв сутиен се нуждаете през есента

Лятото си отиде и остави хиляди незабравими спомени, а след него е време да променим гардероба си и да открием подходящо бельо за есента.  Летните сутиени бяха изрязани, без презрамки и леки за да предотвратят изпотяването.  Студеният сезон ни връща към любимите дрехи от по-дебели материи и плетива.

Това означава ли, че можете да сложите какъвто и да е сутиен под тях? Разбира се, че не! В тази статия ще Ви помогнем да си спомните, че правилният сутиен е този, който Ви стои добре. И ще Ви споделим няколко модела, които са подходящи за носене под есенните и зимните дрехи.

Сутиените „Втора кожа” са един от най-добрите избори, който можете да направите за себе си и своята визия. Това са формовани сутиени с дунапренови чашки, които нямат шевове. Те са напълно гладки и нямат дебели подплънки. Най-голямото им предимство е, че са подходящи за носене както с рокли, така и с блузи с различно деколте.

От какъв сутиен се нуждаете през есента

 

Спортните сутиени са вече нещо повече от необходимост при спортуване. Много дами преоткриха тяхното удобство и ги използват в ежедневието си. Те са изработени от микрофибър с различна еластичност.

Тук правилото е, че трябва да ги изберете според нивото на Вашата активност и интензивност на упражненията. Ако ще ги използвате само за спортуване, ще се нуждаете от модел, който да поддържа бюста Ви през цялото време. Но ако ги ползвате изцяло в ежедневието си, можете да заложите на по-обикновен модел.

Сутиените с мека чашка са третата незаменима придобивка за есента. Те са чудесен вариант за жените, които търсят лекота и оформяне на бюста без допълнителни подплънки.

Не пропускайте да изберете Вашите нови есенни сутиени още днес! В сайта на Бельоонлайн ще откриете голямо разнообразие от модели, цветове и дизайн.

От какъв сутиен се нуждаете през есента?
5 (100%) 2 votes