Как да изберете спортен сутиен? – 1 част

дамски спортни сутиени

Спортът – незаменима част от ежедневието на всяка жена. Няма значение дали обичате просто да бягате за здраве или да тренирате фитнес, тае бо или йога. Необходимостта от подходящо облекло и екипировка е от голямо значение за Вашият комфорт. Затова много жени предпочитат спортните сутиени. Те   поддържат гърдите и Ви осигуряват ненадминото удобство.

Но знаете ли, че…

Въпреки че много жени са се доверили на спортните сутиени, повечето от тях носят грешния размер? Причинете са различни. Някой дами не обичат да пробват преди да купят нещо и избират на око, според критерии като цвят и дизайн. Докато други порсто не са запознати с това как да определят правилния си номер.

дамски спортни сутиени

 

Ние Ви съветваме – водете активен начин на живот без излишен дискомфорт.  Съпоставете еластичността на спортния сутие с вида на тренировката. Този вид сутиени са изработени, за да предоставят три нива на въздействие– ниска, средна и висока. Съответно за използване за спортове с висока, ниска и средна интензивност.

Спортните сутиени са подходящи за вървене, йога и упражнения за разтягане. Тези със средна еластичност се препоръчват за всякакъв вид туризъм и спортно катерене, каране на ски и колоездене. Докато сутиенте с високо въздействие се използват за планинско колоездене, бягане и аеробика.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да сме Ви помогнали да разберете малко повече за спортните сутиени. Следете нашия блог, защото в следващата статия ще поговорим за дизайна и характеристиките им.

Как да изберете спортен сутиен? – 1 част
5 (100%) 1 vote