Първия сутиен – какво трябва да знаем при избора?

Пубертетът е много емоционален период, както за тинейджърките, така и за родителите. Това е времето, в което тялото на Вашето дете се променя и то израства. Но освен това при момичетата настъпва и друга важна промяна – оформя се бюста. А с това настъпва и момента на закупуването на първите сутиени.

Много девойки не искат да приемат тези промени и намират сутиените за неудобен аксесоар, от които нямат нужда. Затова на майките са пада задачата да улеснят този преход и да помогнат на дъщерите си да изберат правилните сутиени.

С тази статия искаме да Ви помогнем да направите това изживяване възможно най-приятно. Затова ще Ви дадем 3 ценни съвети на какво трябва да обърнете внимание.

Както всички знаем, на пазара можете да откриете всевъзможни модели сутиени. Но е важно да се фокусирате върху дизайните, които са подходящи за възрастта на Вашата дъщеря. Не залагайте на push-up сутиените и вариантите с много дантела или подплънки. Момичетата на тази възраст се нуждаят от сутиен, които да не ги притиска прекалено много и да отговаря точно на номера им.

Съветваме Ви преди да тръгнете по магазините да разгледате различните стилове онлайн. Така ще можете да обясните деликатно на детето си, защо не трябва да се фокусира на неподходящите модели.

Добра идея е и да помислите дали ще се нуждае от сутиен за ежедневието или за спорт. Купете няколко модела, които да може да сменя според предназначението.

Ако не знаете какво точно да изберете, не се притеснявайте! В сайта на Belioonline ще откриете голямо разнообразие от висококачествени сутиени.

Първия сутиен – какво трябва да знаем при избора?
5 (100%) 1 vote