Какви са предимствата на сутиените?

Сутиените – неразделна част от живота на всяка дама. Изборът им не винаги е лесен, но резултатът е винаги зашеметяващ. Затова много жени ги свързват с начин да оформят линиите на бюста си и да си предадат допълнителен сексапил.

Но въпреки това, според някой специалисти, сутиените не само, че не са красиви, но и влияят отрицателно на кръвообращението. Разбира се, това може да се избегне, ако избирате внимателно своя сутиен и не си взимате по-малки номера. Но как да изберете правилния номер, можете да разберете в предната ни статия.

Сега оставете търсенето на перфектния сутиен настрана, защото днес ще Ви представим две предимства на сутиените.


Имате болки в гърба? А знаете ли, че носенето на сутиен може да ги премахне?

Да, точно така! В много страни, препоръчват на дамите с по-големи бюстове да носят сутиени. Това се дължи на факта, че сутиена облекчава изключително много тежестта на бюста, като по този начин облекчава гърба.

Друг интересен факт, според лекарите във Франция е, че сутиена може да подобри стойката Ви. Те провели проучване, в което участвали над 1000 представителки от женския пол. В рамките на един месец, специалистите забелязали, че благодарение на носенето на тази част от бельото, дамите подобрили не само стойката, но и походката си.

Това са само две малки предимства на носенето на сутиен. Нека да не забравяме, че сутиените са нашата малка тайна, която ни помага да бъдем съвършени.

Оценете тази публикация