Как да изберем перфектния сутиен? – 2 част

Как да изберем перфектния сутиен? – 2 част

В предната част на статията Ви споделихме колко е важно да открием правилния сутиен. Поговорихме малко за закопчаването и колко е важно да открием правилния номер, за да се чувстваме комфортно. Освен това Ви представихме и push-up сутиените – идеалния модел за всички жени, които искат бюста им да изглежда стегнат и съвсем малко по-голям.

Затова днес ще продължим с темата и ще Ви поговорим още малко за перфектния сутиен, как да съобразите номера му и цвета.

Проблемът с номера идва от там, че всяка марка си има собствена уникална номерация, която може да отговаря или да не отговаря на останалите. Това означава, че на един производител можете да носите номер 80D, а на друг 70D. Обърнете внимание, че често материите, които се използват са еластични и дори да си знаете мерките, това не е гаранция за подбирането на правилния номер. Затова никога не избирайте на око и винаги пробвайте харесания модел!

Що се отнася за цветовете, много дами се придържат към класическото черно и бяло. Ако искате сутиена Ви да остане невидим е добре да се придържате към цветове, максимално доближаващи се до цвета на кожата Ви. Такива например са бежовото и кремавото. Но, ако предпочитате разчупения дизайн и смелите цветове, тогава първо трябва да помислите за останалите си дрехи и го съчетайте с тях.

Хубавото на push-up сутиените, че освен класически модели и цветове могат да Ви предложат и голямо разнообразие от разчупени форми. Нежна дантела или секси сатен. От Вас зависи дали ще изберете push-up сутиен или ще се придържате към любимия си модел.

Останете с нас, защото Ви очакват още интересни статии как да подберете правилния сутиен.

Оценете тази публикация