Как да изберем перфектния сутиен? – 1 част

Как да изберем перфектния сутиен? – 1 част

Всички дами поне веднъж сме се чудили как да изберем перфектният сутиен. Разбира се, тук не става въпрос дали сме подбрали правилно цвета и формата му, а дали ни стои добре. Защото често се случва да си вземем твърде голям или прекалено малък, надявайки се да предаде обем на бюста ни. И в двата случая се чувстваме некомфортно, защото на големия сутиен подплънките стърчат, а малкия – ни пристяга.

Затова в тази статия ще Ви дадем няколко насоки как да изберете правилно номера на сутиена си. А също ще дадем един съвет на дамите, които искат да създадат илюзия за по-голям бюст.

Най-големият проблем при избора на сутиен идва от задната лента, където е закопчаването. В 80% от случаите тя е прекалено хлабава, а презрамките не могат да го компенсират, колкото и да се опитваме да ги вдигнем нагоре. Резултатът е странно седящ сутиен и чувство за не комфорт. От друга страна, не трябва да чувствате тази лента прекалено стегната и твърда.

Естествено, има още много начини, по които да определите дали това е Вашият модел. Но за тях ще Ви говорим някой друг път.

Сега ще представим на дамите, които искат да повдигнат бюста си push-up сутиените. Идеята на тези push-up сутиени е да повдигне бюста, но БЕЗ да Ви причинява болка и да Ви стяга прекалено много. Така няма нужда да си взимате по-малки номера, защото push-up сутиените са създадени с уникална форма, избутваща гърдите нагоре. Освен това имат допълнителни подплънки, които могат да се махат, ако не Ви допаднат. Достатъчно е да изберете правилният номер push-up сутиен. А след това да се наслаждавате на резултата на push-up сутиена. С това ще приключим тази статия. Останете с нас, защото следващия път продължаваме с полезните съвети.

Как да изберем перфектния сутиен? – 1 част
5 (100%) 7 votes