Сутиените – втората кожа на всяка жена

Сутиените – втората кожа на всяка жена

Сутиените са неразделна част от гардероба на всяка жена. Те не само поддържат бюста, но и го оформят. Днешно време различните производители на бельо предлагат огромно разнообразие от модели, стилове и цветове. Затова и избора на сутиен много бързо може да се превърне от обиколна по магазините в същинско приключение. Да, моделите са многобройни, но ако държите на удобството не трябва да си купувате кой да е продукт. А да изберете сутиена, който не само Ви стои добре, но и Ви осигурява максимален комфорт.

Бриджитките или наричани още сутиени push-up са особено подходящи за носене с дрехи с по-изрязани деколтета и голи гърбове. Особено предпочитани са от дамите за летния сезон, защото се вписват с по-разголеното облекло.

Замисъла на бриджитките е не само да поддържат бюста, но и да увеличават обема на гърдите и да подчертават фигурата. Затова се изработват с по-изрязана горна част и по-дебели подплънки. Самата подплънка може да бъде направена от пяна, дунапрен, въздух или друг материал. Често формата на сутиените push-up е такава, че формата „избутва” гърдата, за да създаде илюзията за обем и по-пълен вид.

Разбира се, възможно е да откриете бриджитка и без подплънки, но тогава ефекта на увеличаване ще се загуби. Така единствено ще може да се възползвате от оформящата ѝ функция.

Преди всичко Ви съветваме да изберете сутиена си на база удобството. И не забравяйте – жената е цял океан от чувства и емоции. И независимо какъв сутиен си изберете, Вие пак ще бъдете красиви!

Сутиените – втората кожа на всяка жена
5 (100%) 6 votes