Каква е разликата между сутиените push-up и super push-up?

сутиен от belioonline

Искате да откриете перфектния сутиен? Мечтаете за перфектно оформен бюст с идеална форма? А знаете ли, че сутиените push-up и super push-up могат да Ви помогнат да постигнете желания резултат?

Ако не можете да направите разлика между двата вида, не се притеснявайте! В тази статия ние от Belioonline ще Ви помогнем да ги разграничите и да изберете правилния вид за Вас.

На пръв поглед, може да Ви се струва, че сутиените push-up  са напълно индентични със сутиените super push-up. Вярно е, че и двата модела се използват с еднаква цел – да увеличават оптически бюста и подчертаят женските извивки.

сутиен от belioonline

Но сутиените push-up   го оформят по-деликатно. Те нежно избутват гърдите Ви нагоре и ги приближават една към друга. При тях чашките са изработени в тази форма и не винаги са допълнително подплътени. Разбира се, някой модели имат допълнително вградени подплънки, но те увеличават номера от половин до един размер.

Сутиените super push-up са подходящи за дамите, които искат да създадат зашеметяваща визия. Тяхната функция е отново има оформящ и повдигащ ефект. Но разликата е, че са формовани с двойно подплътена чашка. Това означава, че визуалното оголемяване на бюста е с два или три номера.

В зависимост от модела, можете да изберете super push-up и с допълнителни подплънки, които могат да се махат по Ваше желание.

Подарете на бюста си ненадминато удобство с Belioonline. Разгледайте нашите страхотни предложения в онлайн магазина ни още СЕГА!

 

Оценете тази публикация