Започнете есента с нов сутиен

Сутиените push-up и бриджитка

Лятото приключи, а с него и безкрайните слънчеви дни. Време е да се подготвим за новия сезон и да погледнем към гардероба си. А какво по-добро от това да заменим старите и износени сутиени с нови?

Готови сте за промяна? Преди да започнете, прочетете нашата статия. В нея ще разберете кои са най-подходящите сутиени за есента.

Съблазнителна визия, допълнена от дантела и красив дизайн.

Сутиените push-up са идеалният избор за дамите, които искат оптически да увеличат бюста си или просто да го оформят. Подходящи са за жени с различни телосложения и размер на чашката. Най-голямото предимство на този вид сутиени е, че осигуряват ненадминат комфорт и сигурност.

Сутиените push-up и бриджитка

Стил, който никога не излиза от мода.

Сутиените бриджитка са тайното оръжие на всяка дама, която не обича ограниченията. С тях ще можете да създадете своя екстравагантен външен вид, без да се притеснявате, че сутиенът ще Ви се вижда от деколтето. Идеален избор са за рокли, блузи и туники с големи деколтета и голи гърбове.

Естествена красота и удобство.

Ако лятото бе сезонът на приключенията, то есента е времето за почивка и комфорт.

Неподплатените сутиени са най-новата тенденция през есен 2021 година. Те ще добавят естествен чар и женственост към всеки тоалет. Моделите са изчистени и изискани, с банел или без – зависи от Вашите предпочитания.

Вдъхновихте се и искате да подмените сутиените си? Разгледайте нашата нова колекция в онлайн магазина на Belioonline.

Оценете тази публикация