Сутиени push-up Vs сутиени бриджитка

сутиените push-up

За дамите сутиените са не просто част от ежедневието, а необходимост, без която не могат. Затова на пазара има безброй различни видове – спортни, подплатени, неподплатени, дантелени, без презрамки, с банели или без и още много други. Целта е една – не просто да паснат на формата на бюста, но и да осигурят сигурност и удобство.

С тази статия ще започнем една интересна поредица и ще Ви разкрием разликите между сутиените бриджитка и push-up.

Както споменахме и предния път, сутиените pushup са подходящи най-вече за дамите, които искат да притежават перфектния бюст. Тяхната кройка е уникална. Подплънките са сложени под такъв ъгъл, че избутват бюста отдолу и отстрани. Така дори малките гърди изглеждат по-големи и закръглени, а Вие имате перфектното деколте.

сутиените бриджитка

сутиените бриджитка

Защо да изберете сутиените pushup? – Без значение дали сте чашка АА или DD, със сутиените push-upще изглеждате не просто добре, а наистина секси.

Основната разлика между сутиените бриджитка и push-up е формата. При сутиените push-up основната цел е повдигане и оформяне на бюста. Затова този модел може да се открие във всякакви дизайни, дори понякога и по-изрязани.

От друга страна, сутиените бриджитка са създадени не просто да оформят гърдите, а и да бъдат Вашия избор за всяка рокля или блуза с по-дълбоко деколте. Затова тяхната форма е винаги изрязана и покрива едва половината от бюста.

Защо да изберете сутиените бриджитка? – Посрещнете топлите дни с перфектната визия. С този модел ще можете да носите любимите си дрехи, без да се притеснявате, че се вижда сутиена.

Разгледайте нашата нова колекция сутиени в онлайн магазина на Belioonline. Следете нашия блог, защото скоро ще Ви изненадаме с нови интересни статии.

Сутиени push-up Vs сутиени бриджитка
5 (100%) 1 vote