Сутиени push-up

сутиените бриджитка

Сутиените push-up са стилни, красиви и секси. Те са не просто любимия вид сутиени на много дами, а идеален начин да оформите бюста си независимо от неговата големина.

За съжаление, много дами имат грешна представа за сутиените push-up. Някои ги бъркат с подплатените сутиени и са на мнение, че са подходящи за жени, които носят чашки А или B. Докато други не избират правилния модел push-up и не се чувстват комфортно с него.

Затова с тази статия ще Ви разясним какво представляват сутиените push-up и ще Ви дадем няколко важни съвета как правилно да изберете своя сутиен.
сутиени push-up
Какво всъщност представляват сутиените push-up?

Тези сутиени са създадени с мисълта да прилягат на всяка женска форма. Без значение дали носите чашка A или DD. На дамите с по-голям бюст помагат на гърдите да се чувстват по-добре, осигуряват подкрепа, сигурност и комфорт. Докато на жените с малки гърди, оформят силуета и създават оптическа илюзия за по-големи гърди.

Тайната на сутиените push-up се крие в техните подплънки. Те са разположени под такъв ъгъл, че да могат деликатно да избутат гърдите и да ги приближат една към друга. Така създават перфектното деколте и заоблена форма. А резултатът е невероятен! Гърдите Ви изглеждат не просто по-големи, а зашеметяващи!

И най-хубавото е, че всяка дама може да се възползва от предимствата на тези сутиени!

Следете нашия блог, защото в следващата статия ще Ви представим различните видове сутиени push-up и ще Ви споделим как да изберете правилния модел за Вас!

Оценете тази публикация