Често срещани грешки при избора на сутиени

Грешки при избора на сутиени

Сутиените са незаменима част от ежедневието на всяка жена. Те не само осигуряват опора на бюста, но и придават малко повече чар на всеки тоалет. Някой дами обичат да пазаруват и съчетават дрехите с бельото си. Затова отделят много време в изпроването на различни модели, докато намерят перфектния. Докато други знаят номера си и предпочитат да пазаруват, без да ги пробват.

Тази статия е за всички жени, които често попадат в ситуацията да се намират в магазина и гледайки сутиените да си мислят: „Ох, изглежда толкова добре! Ще си го взема!”. А след това се оказва, че са се подвели по визията и този модел въобще не им стои добре. Затова ще Ви споделим кои са трите най-често срещани грешки, които правим при избора на сутиени.

По-малка чашка от необходимото.

Много дами искат да придадат допълнителен обем на бюста си и затова си купуват сутиен с по-малки чашки. Така, не само че няма да изглеждате добре, но и ще Ви бъде изключително неудобно. Освен това гърдите Ви се притискат и в дългосрочен план това може да доведе до сериозни здравословни проблеми.

Съветваме Ви – ако искате да избегнете това, заложете на push-up и super push-up сутиените.

Друга често срещана грешка е по-голямата обиколка.

Има жени, които се притесняват сутиена им да не е прекалено стегнат. Затова предпочитат да си вземат такива с по-голяма обиколка. Но ако лентата е прекалено разхлабена, сутиенът не може да даде на гърдите правилна опора и да ги оформи. Така, не само че изглежда зле, но и презрамките се забиват в раменете, което е изключително некомфортно.

И третата най-често срещана грешка засяга дамите, които спортуват или често променят теглото си.

Ако тялото Ви се е променило в резултат на бременост, загуба на тегло или сте напълнели, е важно да си обърнете внимание. Такава промяна оказва влияние на бюста Ви и съответно се променя номера на сутиена Ви.

Съветваме Ви – винаги, когато настъпи такава промяна, променете и сутиените си.

С това ще приключим тази статия. Разгледайте нашата най-нова колекция сутиени в нашия сайт.

Оценете тази публикация