ТОП 3 сутиени без презрамки, които Ви препоръчваме

Лятото Ви предизвиква да забравите задръжките и да преоткриете своята индивидуалност! А какъв по-добър начин от това да захвърлите стандартните тениски и да се насладите на закачливите кройки без презрамки и с паднали рамене.

Не се притеснявайте, ако не сте сигурни с какъв сутиен можете да ги носите. В предната статия Ви представихме сутиените без презрамки, как да елиминирате неудобството и неприятното плъзгане надолу.

Днес продължаваме да говорим по темата! Ще Ви представим ТРИ от моделите, които са най-популярни сред нашите клиентки.

Екипът на Belioonline.bg Ви напомня:

  • Не забравяйте да търсите преди всичко удобство и добро прилягане.
  • Уверете се, че получавате сутиен, който пасва на формата на бюста Ви.
  • Не забравяйте, че размерът е много важен и от него зависи как ще се чувствате.
  • Когато сте открили правилния номер, не се страхувайте да го пробвате в различни стилове и дизайни.
  • Заложете на модел, който пасва на Вашия стил и на визията, която искате да постигнете.
  • Обърнете внимание на описанието на продуктите и се насочете към такива, които имат силиконови ленти, които прилепват към кожата.
  • При избора на сутиени без презрамки обърнете внимание на вида на материалите, качеството им, комфорт, прилягане към бюста, прилепване и възможност за регулиране.

Кои модели Ви препоръчваме?

Идеята на моделите без презрамки е проста – да поддръжат бюста Ви, без да се налага да се притеснявате от презрамките, които развалят стайлинга Ви. Идеалният сутиен трябва да не Ви създава неудобство при продължително носене и през цялото време да се чувствате сигурни, без да се налага да го придърпвате и коригирате.

Leilieve BY MANICARDI 6001, Elegance.

Сутиени без презрамки

Сутиен бриджитка с push-up чашки на банели на Leilieve BY MANICARDI 6001, Elegance e Той е част от луксозната колекция на италианската марка Leilieve BY MANICARDI.

Той е създаден с мисъл за Вашето тяло, за да Ви осигури перфектното прилягане. Всеки един детайл е внимателно решен. От материята – гладък и мек микрофибър до чашките – твърди формовани push-up с банели. Изчистената му визия и липсата на декорации го правят невидим под прилепнали дрехи. Това Ви дава свободата да оформите и повдигнете бюста и да забравите, че носите сутиен.

Този модел има свалящи се презрамки и се предлага в черно, бяло и телесен цвят.

DAGI ALMIRA

сутиени без презрамки

Представяме Ви сутиен бриджитка с твърди формовани чашки с банели и без подплънки. Той е част от най-новата колекция на турския производител DAGI.

Тази колекция е специално предназначена за дамите, които не обичат да правят компромиси със стила си. Затова бриджитката е съчетана със страплес, т.е може да се носи без презрамки.
Друга отличителна черта е, че материята е еластичен микрофибър, а чашките са твърди с банели за по-добро оформяне. Няма допълнителни подплънки, за да се подчертае естествената красота на бюста Ви.
От вътрешната страна има силиконови ленти за по-добро прикрепване.

LORMAR модел EXTRA DOUBLE

Не можем да не включим и любимия Ви LORMAR модел EXTRA DOUBLE. Това е сутиен бриджитка с формовани чашки с двойни подплънки. С него можете да увеличите визуално бюста си до ДВА пъти.

Изработен е от мек еластичен микрофибър с лека лъскавина за допълнителен ефект. Банелите осигуряват допълнително поддържане на бюста, за да можете да се насладите пълноценно на всеки момент. За допълнително удобство от вътрешната страна е обкантен със силиконова лента за по-добро прилепване.

Презрамките са откачащи се и регулируеми, но повечето дами предпочитат да го носят без тях.

Това бяха Вашите ТОП три модела без презрамки, на които продължавате да се доверявате. Можете да откриете тях и още много страхотни модели в нашия онлайн магазин.

Оценете тази публикация