За кого са подходящи сутиените без презрамки?

Лято е! Време е да си отдъхнете от забързаното ежедневие и да се отдадете на незабравими емоции. Морските приключения Ви зоват! А освен тях сезонът е идеален за сватби, тържества, ваканции и създаване на уникални тоалети, при които презрамките не са задължителни.

И тук се появява въпросът на много дами: „Кой е най-подходящият сутиен за носене?”. Докато някои жени се чувстват комфортно и без сутиен, много дами са поставени пред трудна ситуация. Трябва да се борят с това как да скрият презрамките си и да постигнат съвършена визия, без да нарушават комфорта си.

Сутиените без презрамки са добро решение, но имат един недостатък – лесно се свличат надолу. В тази статия ще Ви запознаем с тях и как да се преборите с това неудобство.

Какво представляват сутиените без презрамки?

На пазара можете да откриете както модели, чиито презрамки можете да махнете, така и такива, предназначени да се носят без презрамки. Фино решение, което никога няма да Ви предаде.
Идеални са за носене с топове и рокли с отворени деколтета, без презрамки, вталени, прилепнали по тялото и много други. Дават Ви свободата да подчертаете индивидуалността си и да се превърнете в звездата на всяко събитие.
Най-често се предлагат в неутрални цветове като бежово, бяло и черно за максимална дискретност.

Защо да изберете този тип сутиени?

Освен че са незаменими във Вашия арсенал за специални събития – сватби, тържества, балове, те ще улеснят ежедневието Ви. Ако сте фен на дрехите с паднали рамене и деликатни презрамки, тогава сутиените без презрамки са задължителни.

Тяхната кройка е създадена с мисъл за Вашето удобство. Както другите модели и тези Ви предлагат комфорт, оформяне на силуета и бюста, но без досадните презрамки. Дори много дизайнери го наричат: „невидимия приятел на жените”.

Защо сутиените без презрамки могат да Ви се свличат?

Не се заблуждавайте, гравитацията няма нищо общо със свличащите се сутиени. Липсата на презрамки, също. Всъщност има много причини сутиените да не Ви вършат работа като:

  • Размер – това е основната причина, дамите да имат проблем с удобството и сутиените им да се свличат надолу. Според статистиките, над 80% от жените не носят правилния размер. Прекалено големият номер няма да осигури достатъчно опора на гърдите Ви и логично ще се свлече надолу. От друга страна, прекалено малкият ще бъде неудобен и ще се впива в кожата Ви. Добрият сутиен трябва да „прегръща” бюста Ви, без да е твърде свободен или стегнат.
  • „Хватката” – особеност при този вид сутиени е, че трябва да паснат на тялото Ви. Тъй като нямат презрамки за опора, лентата трябва да поеме по-голямата част от тежестта на бюста. Това означава, че е необходимо на ключови места да имат силиконови ленти, които да се прилепят към кожата, за да предотвратят разместването. Всички модели, които нямат такива ленти, е възможно да се плъзгат надолу. Добра идея е да заложите на сутиен с банели, силиконова подплата или странични банели, които да заменят по функция презрамките.
  • Кройка – няма два еднакви сутиена. Това важи и за тези без презрамки. Липсата на възможност за регулиране, прекалено свободният ластик, може да направи модела неудобен за носене. Затова всеки елемент е важен, още от създаване на кройката и изработката до достигане до крайния клиент.
  • Позициониране– друга причина да не Ви пасне сутиенът е, че го носите неправилно. Тук дизайнерите обръщат внимание за неправилното му позициониране върху тялото. Например поставянето му прекалено ниско или високо може да допринесе за изплъзването. Това е особено вярно, ако планирате да се движите много, когато сте без презрамки.

Как можете да предотвратите изплъзването?

Най-добрият съвет, който можем да Ви дадем е да не правите импулсивни покупки, базирани изцяло на красивия дизайн. Ако пазарувате онлайн, прочетете описанието на всеки един продукт, който сте харесали. Прегледайте таблицата с размери и сравнете Вашите мерки с посочените за различните номера. Така по-точно ще можете да определите кой номер е подходящ за Вас.

Ако просто не можете да намерите сутиен без презрамки, който да Ви пасва, потърсете алтернатива. В нашия онлайн магазин Ви предлагаме и моделиращо тиксо за гърди, повдигащи обвивки за гърди, силиконови презрамки и много други.

Не пропускайте да обновите гардероба си още днес и да добавите много блясък във визията си. Насладете се нашата НОВА колекция още сега като посетите нашия онлайн магазин.

Оценете тази публикация